Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Patru pozitii sexuale pentru a ramane insarcinata

Sa ramai insarcinata poate parea cel mai usor lucru, insa anumite cupluri au dificultati in a concepe. Unele din acestea pot fi depasite prin alegerea unei pozitii sexuale adecvate. Iata patru dintre acestea!

1. Pozitia misionarului

Aceasta este cea mai recomandata pozitie in cazul in care vrei sa ramai gravida, pentru ca permite o penetrare adanca si astfel sperma ajunge foarte aproape de cervix.

2. Orice pozitie in care soldurile sunt ridicate

Pentru a ridica soldurile, se poate folosi o perna sau un alt obiect comod. Acest lucru este important pentru ca in aceste pozitii, sperma ramane inauntrul vaginului.

3. Pe la spate

In aceasta pozitie, barbatul poate penetra adanc vaginul partenerei, si nu exista riscul ca dupa ejaculare sperma sa nu ramana in interior, tocmai de aceea cresc sansele de fecundare.

4. Pe o parte

Similar cu celelalte pozitii si in acest caz probabilitatea de fecundare este mai mare pentru ca sperma este retinuta in interiorul vaginului.

Orice pozitie s-ar utiliza, sansele de a ramane insarcinata cresc daca femeia are orgasm dupa actul sexual, pentru ca in timpul acestuia se contracta anumiti muschi ce aduc sperma aproape de cervix.

foto: pheromone9.blogspot.com

Recomandari