Antena Căutare

Reteta de post: Cartofi la cuptor cu arpagic si rozmarin

Cartofii - un ingredient atat de popular si gustos ce poate fi folosit in supe, salate sau ca garnitura. Incearca aceasta reteta simpla si aromata, ideala in zilele de post.

Ingrediente:

- un kilogram de cartofi mici;

- 6 linguri ulei de masline;

- doua manunchiuri de rozmarin verde;

- 150 de grame de arpagic

- doi catei de usturoi feliati

- sare si piper.

Preparare: Preincalzeste cuptorul la 200 de grade / treapta 6. Curata si taie fiecare cartof in 8 fasii groase. Pune-i la fiert in apa cu sare. Cand apa da in clocot, da focul mai mic si fierbe pentru 5 minute.

Scurge-i apa si pune-i intr-o tava in care ai pus ulei incins. Peste ei adauga rozmarinul tocat marunt. Da apoi la cuptor pentru 35 de minute, invartindu-i dupa 15 minute pe partea cealalta. Pune apoi arpagicul si usturoiul in tava, sareaza si pipereaza si mai lasa la copt timp de 15 minute.

Se servesc fierbinti. Pofta buna!

Foto: seasaltwithfood.com

Machiajul la birou: discretie si prestanta... Tequila - mic ghid pentru pentru o experienta unica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x