Antena Căutare

Tips & Tricks: Cum sa confiezi coaja de portocala

Nu e deloc complicat sa confiezi coaja de portocala, pe care apoi o poti folosi pentru diverse deserturi. Ai nevoie de 3 portocale, 215g de zahar tos si 60ml de apa.

Pasul 1


Pasul 2 - Opareste timp de 10 secunde coaja de portocala intr-o craticioara cu apa fiarta. Arunca apa si repeta inca odata.

Pasul 3 - Pune apa si zaharul la fiert intr-o craticioara, la foc mic. Amesteca pana zaharul s-a dizolvat si siropul a inceput sa fiarba. Adauga coaja de portocala si lasa totul sa clocoteasca 5-10 minute, fara sa mai amesteci, pana ce coaja devine usor transparenta.

Pasul 4 - Tapeteaza o tava cu hartie de pergament si scoate coaja de portocala cu ajutorul unui cleste pe tava astfel pregatita. Las-o sa se raceasca si apoi foloseste-o dupa plac, in prajituri sau pe post de snack delicios.

Citeste si alte articole interesante numai pe Good Food!

Balconul, locul ideal pentru o mini-gradina... Vrei sa ai mai mult succes la munca? Renunta la pantaloni si poarta fuste!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x