Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Top 5 inamici ai sexului de calitate

O casnicie presupune un drum lung si plin de obstacole, deoarece trebuie sa fii constient de ideea ca vei dormi, vei manca si iti vei impartasi gandurile fata de aceeasi persoana, o viata intreaga. Pentru a nu lasa oboseala si plictiseala sa intervina in viata voastra sexuala, trebuie sa tii cont de anumiti factori importanti pentru longevitata cuplului.

Daca dormitorul a devenit doar un loc in care sa va odihniti, atunci aveti o problema. Si ati ramane surprinsi sa aflati cate din obiceiurile zilnice pot scadea drastic apetitul sexual.

5. Alcoolul. Studiile arata ca alcoolul poate avea efecte afrodisiace si ca un pahar de vin nu dauneaza nimanui. Insa consumul in exces de alcool are efect secundar asupra unor persoane, acest lucru depinzand de fiecare organism in parte. La barbati se manifesta prin disfunctii erectile si scaderea libidoului.

4. Insomniile. Corpul are nevoie de odihna si este necesar sa i se ofere un repaos intre 7-8 ore pe noapte. Insa, daca unul dintre membrii cuplului nu poate sa doarma sau o face doar cu ajutorul medicamentelor, atunci intervine o problema. Insomnia este o tulburare psihologica si doar in cabinetul unui medic specializat poate fi rezolvata.

3. Medicamentele. Daca obisnuiati sa aveti o viata sexuala normala, iar de la un timp unul dintre voi nu mai da nici un semn de interes, atunci se poate sa fie de la medicamente, in special cele antidepresive si, in unele cazuri, chiar si antibioticele. Pentru a va asigura in legatura cu aceasta problema, cel mai bine este sa consultati un specialist.

2. Kilogramele in plus. O viata sexuala reusita se bazeaza, in mare parte, pe aspectul fizic si pe vitalitate. Kilogramele in plus dauneaza acestui aspect, dar si increderii de sine.

1. Disfunctia erectila nu are legatura cu nivelul libidoului, ci este o boala care limiteaza capacitatile sexuale ale barbatului. Aceasta problema, odata constientizata si acceptata ca find reala, poate fi rezolvata in urma unui tratament medical.

Foto: Hepta

Recomandari