Live acumObservator 06
Prime Time 20:00iUmor - FINALA

Tu știai? Ce înseamnă dacă visezi că faci amor cu o persoană necunoscută?

Chiar dacă mulți dintre noi nu le acordă o importanță prea mare, visele erotice simbolizează mai mult decât simplă dorință de a face amor, mai ales când te gândești la o persoană pe care o placi foarte mult. Ceea ce este interesant e că, în ciuda prejudecăților, aceste vise sunt destul de des întâlnite atât în rândul femeilor cât și în rândul bărbaților. 

Chiar dacă mulți dintre noi nu le acordă o importanță prea mare, visele erotice simbolizează mai mult decât simpla dorință de a face amor, mai ales când te gândești la o persoană pe care o placi foarte mult. Ceea ce este interesant e că, în ciuda prejudecăților, aceste vise sunt destul de des întâlnite atât în rândul femeilor cât și în rândul bărbaților.

Ce înseamnă dacă ai semnul „X” în palmă! Doar persoanele speciale îl vor găsi! Te numeri printre norocoși?

AMOR CU O PERSOANĂ NECUNOSCUTĂ. În plus, experiența orgasmului în somn poate fi nemaipomenită, însă care este semnificația visării cu o persoană necunoscută, sub așternuturi, ascunde taine profunde. Viselestrâng laolaltă emoțiile, gândurile și experiențele trăite pe parcursul unei zile, dar și acele sentimente pe care încerci să le ascunzi, pe care crezi că le poți depăși sau că timpul le va vindecă.Dacă visezi că faci sex cu o persoană necunoscută înseamnă că încă nu ai simțit cu adevărat dragostea. Ești o persoană care are nevoie de multă afecțiune, de o persoană care să demonstreze că meriți mai mult de la viață.
AMOR CU O PERSOANĂ NECUNOSCUTĂ. Dacă visezi că faci sex cu o persoană pe care nu o știi, înseamnă că ești atras de cineva pe care îl știi în realitatea, însă nu suficient de bine încât să îi memorezi și figură care să îți apăra în timpul somnului.

Psihicul se manifestă într-o mie de feluri, fapt pentru care trebuie să ții cont de toate mesajele subliminale pe care le primești de la creierul tău în timpul somnului.

De asemenea, dacă visezi că persoană de lângă ține te înșală, înseamnă că ai ești nesigură. Femeile visează că sunt înșelate numai atunci când au o părere proastă despre ele, când lipsește autostima, când nu se văd suficient de frumoase, de atractive, de inteligențe pentru bărbatul de lângă ele. De asemenea, o altă cauza poate fi lipsă atenției din partea persoanei la care ții.