Căutare Live

VIDEO! Targuri de produse traditionale romanesti la Sibiu si Campina

Strainii s-au indragostit produsele traditionale romanesti. Branzeturile, carnatii de casa, sau turta dulce au fost la mare cautare la targurile cu mancaruri traditionale si eco din toata tara. La asa bunatati, si vanzarea a fost pe masura.

Tarabele pline cu branzeturi, dulceturi, miere, placinte de casa sau siropuri naturale au fost pe gustul vizitatorilor la targul de produse traditionale din Sibiu. N-au rezistat tentatiei nici strainii veniti in vizita la noi in tara.

La Campina, alti 20 de producatori, veniti din toata tara au intins pe tarabe bunatati care de care mai apetisante. Produsele traditionale romanesti au fost la mare cautare. Gratarele au sfarait non-stop, iar comerciantii au plecat cu buzunarele pline.Top 5 obiceiuri care afecteaza modul in care arati... VIDEO! In Anglia poti gusta ciocolata de ardei iute...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri