Antena Căutare

N-o să te mai atingi de ei! Ce conţin, de fapt, cartofii prăjiţi din fast food-uri

Ne plac, îi mâncăm mereu, însă prea puţini dintre noi ştiu cât de periculoşi sunt cartofii prăjiţi din fast food-uri.

N-o să te mai atingi de ei! Ce conţin, de fapt, cartofii prăjiţi din fast food-uri
Ce conţin cartofii prăjiţi de la fast food

Ne plac, îi mâncăm mereu, însă prea puţini dintre noi ştiu cât de periculoşi sunt cartofii prăjiţi din fast food-uri.

Restaurantele de acest gen folosesc soiuri de cartofi speciale, cu un echilibru perfect între amidon şi zahăr. Zahărul în exces poate genera pete maronii pe cartofi, în locurile în care sunt supra-caramelizaţi, lăsând în urmă un gust de ars.

Specialiştii din industrie folosesc pirofosfat acid de sodiu, ionii de fosfat din acest compus blocându-i pe cei de fier şi păstrând cartofii albi pe durata întregului proces de prăjire.

Mai multe detalii, pe observator.tv!

UTIL! Iată cum să alegi PEPENELE PERFECT... Plăcintă cu cireșe și înghețată, recomandată de Chef Sorin Bontea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x