Antena Căutare

Pe principiul Nici burgerul nu mai este ce a fost, iată câteva idei de burgeri care se află în topul preferințelor consumatorilor

Floriana Iacob, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, dintr-un restaurant specializat în burgeri, a aflat secretul pentru care românii preferă în detrimentul shaormei.

Pe principiul Nici burgerul nu mai este ce a fost, iată câteva idei de burgeri care se află în topul preferințelor consumatorilor
Burgeri

Așa cum tehnologia evoluează de la an la an, la fel și tendințele oamenilor în materie culinară, iar restaurantele și bucătarii sunt nevoiți să țină pasul cu această evoluție.

Așa se face că nici burgerul, unul dintre cele mai preferate preparate, nu mai este ce a fost.

Ingredientele sunt diferite de la o rețetă la alta, atât în ceea ce privește aluatul pentru chifle cât și burgerul propriu zis și sosurile.

Un exemplu ar fi burgerul cu chifle din nero di sepia, umplut cu ciuperci sote, bacon caramelizat, valeriană, maioneză, sos barbeque și sos de trufe. Acesta se servește cu cartofi cu bacon, roșii și cedar.

Un alt exemplu ar fi burgerul cu brânză de capră foarte fină, ardei jalapeno copt, maioneză picantă și valeriană.

Important la acești burgeri este alegerea tipului de carne. Carnea de antricot, necongelată este cea mai recomandată, iar sosurile trebuie să fie proaspete, preparate în casă.

Există și varianta de burgeri vegetarienti, cu brânză haloumi, roșii și busuioc.

Trei mâncăruri mediteraneene pe care trebuie să le încerci... Piept de porc la cuptor, cu dulceață de ceapă și cartofi mov - Rețeta lui Chef Berry...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x