Antena Căutare

Reteta zilei: Paste puttanesca

Pastele puttanesca se prepara foarte usor. Fileul de ansoa ii ofera o aroma deosebita.

Ingrediente pentru reteta Paste puttanesca:

- 1 pachet de linguini;

- 1 conserva de rosii tocate;

- 3-4 catei de usturoi, taiati marunt;

- 1 mana de masline fara samburi;

- 4 fileuri de ansoa;

- 1 mana de capere;

- 1 lingurita de ardei iute uscat;

- 1 lingura de ulei de masline;

- sare, piper;

- patrunjel proaspat, tocat.

Mod de preparare pentru reteta Paste puttanesca:

1. Intr-o tigaie incapatoare se incinge uleiul de masline. Se adauga fileurile de ansoa, care se vor topi, dar isi vor lasa aroma.

2. Se adauga rosiile, usturoiul, maslinele, caperele, ardeiul iute si se lasa la fiert pe foc mediu.

3. Cand sosul mai scade, se adauga sarea (ai grija, caperele si fileurile de ansoa sunt deja foarte sarate), piperul, eventual si ardeiul iute ori usturoiul - daca vrei si mai multa aroma.

4. Se pune la fiert o oala cu apa sarata. Cand aceasta da in clocot, se adauga 300g de linguini si se fierb conform instructiunilor de pe pachet.

5. Pastele se scurg, se adauga in sosul de rosii, se amesteca.

6. Se pot servi cu patrunjel proaspat presarat pe deasupra.

Poftă bună!

FOTO: goodfood.ro

VIDEO! Reteta lui Vladutz: Fasolachia... Desert: Rețeta Briose cu nuci si crema de cafea...
Cupluri zodiacale care devin mai puternice peste ani. Dragostea lor durează o viață întreagă
În „baletul cosmic”, anumite perechi zodiacale se angajează într-un dans care se...
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul online. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul...
Parteneri
Cel mai bun smoothie antiinflamator. Nutriționiștii îl recomandă pentru micul dejun
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x