Antena Căutare

5 povești reale cu laptopuri și oameni. Care e povestea ta?

Laptopul reprezintă o întreagă lume pe care poți s-o iei cu tine unde vrei. De-a lungul anilor, oamenii au înțeles asta și și-au legat viața de el în feluri care merită povestite. Dacă citești aceste rânduri chiar de pe un laptop, simți și mai bine următoarele povestiri. Citește-le și te vei regăsi în ele!

Mihai preferă lucrul de acasă sau de pe terasă

Mihai. Programator sau grafician, nimeni nu știe precis. Știe el mai bine ce face și are atât venituri decente, cât și destul de mult timp liber. Cel puțin, așa pare, numai că el stă mult pe laptop și, de fiecare dată când face asta și pare că pierde vremea, el lucrează. Poate că e freelancer și lucrează de acasă, de la terasă, de unde are libertate și un laptop bun, care ajunge la același service din București de fiecare dată.

Placa de bază nu e pe fază? Sistemul de operare cedează? E nevoie de reparații minore, dar laptopul dus la service trebuie neapărat ridicat de la service în aceeași zi? Mihai știe la cine să apeleze. Are o plasă de siguranță pentru orice.

Ana are un serial preferat și-l vede din pat

Ana are o vârstă cuprinsă între 25 și 35 de ani (ține anul nașterii la secret), are o muncă de birou cam stresantă și tocmai ce i-a fost recomandat un serial, motiv numai bun pentru relaxarea de seară. Episoadele serialului curg înlănțuite, un sezon, două, trei... Laptopul se încinge, nu se aerisește, dar serialul se vede cel mai bine din pat, cu laptopul pe pilotă sau într-o parte a patului.

Într-o seară – chiar vineri seară! – laptopul nu se mai aprinde. Deloc! S-a dus serialul, laptop pe weekend nu mai are și necazul apare. Bine măcar că știe un service în București care îi va face laptopul din nou pregătit să redea episoadele unul după altul!

Într-o seară, pe laptop s-a născut o idilă de-o vară

Se spune că norocul... ți-l mai faci și singur. Așa a fost în cazul unei femei care își căuta de mulți ani jumătatea și a unui bărbat singur dintr-un oraș aflat la sute de kilometri distanță de ea. A fost nevoie doar de două laptopuri cu placă video decentă, care să susțină apelurile video ale celor doi, și de Cupidon.

Cupidon își face treaba, în plus - dă și comandă online de verighete și mai dă și avans la restaurant. Ce-ar fi însemnat un laptop care să strice toate conversațiile și să rupă toată vraja? Un frumos început în doi s-ar fi terminat în drum spre service.

Un copil pasionat caută virale pe rețelele sociale

Copiii de azi sunt diferiți față de cei de acum 10-15 ani, pentru că sunt înconjurați de rețele sociale, se filmează foarte mult și caută să fie cât mai populari pe internet. Copiii vor mai puține jucării, sau jucării pline de tehnologie, vor telefoane performante și laptopuri pe care să poată obține popularitatea. Laptopurile cu diagonala mică a display-ului, cu performanțe modeste, nu îi mulțumesc.

Pentru că, totuși, învață bine la școală, copilului îi trebuie un laptop care să fie reparat din toate punctele de vedere și care să fie întreținut foarte bine – copiilor nu le place să șteargă praful, nici măcar de pe laptop. Doar o curățare profesională făcută de un service bun de laptop din București poate prelungi viața laptopului și poate permite copilului să devină popular în rândul prietenilor și poate la nivel național (de ce nu?).

Dl. Ionescu vorbește cu copiii stabiliți în străinătate

Ce bucurii mai poți trăi, proaspăt pensionat, cu copiii plecați prin țări străine și stabiliți acolo? Unul în Anglia, celălalt într-una din țările nordice... Pe ecranul telefonului nu are ce să vadă, așa că laptopul este sfânt pentru domnul Ionescu – e fereastra către copiii săi, până când măcar unul dintre ei își va găsi timp să vină în țară ca să-l viziteze. Întotdeauna când pleacă din casă, își ascunde laptopul, apoi încuie ușa. Dacă îi este vandalizată casa, se gândește, măcar să nu-i găsească laptopul!

Domnul Ionescu are numărul de la service prin mai multe locuri, în agenda telefonului, în agenda fizică, pe magnetul de la frigider. Se bazează pe băieții de la service care îl lămurește și care îi explică cum să procedeze ca laptopul să nu mai aibă probleme și să meargă ceas!

Care dintre poveștile de mai sus ți se pare cunoscută?

Pe care ai trăit-o chiar tu, în care te regăsești mai ușor?

Un laptop îngrijit și reparat:

  • îi permite lui Mihai să aibă o carieră de succes în continuare;
  • îi permite Anei să se bucure de orice serial și-ar alege;
  • le permite celor doi romantici să își găsească jumătatea;
  • le oferă părinților șansa de a-și face copilul fericit și apreciat;
  • îl va lăsa pe dl. Ionescu să își vadă copiii de peste mări și țări.

Laptopul există de douăzeci de ani în forma lui modernă și a surclasat PC-urile ca număr de calculatoare prezente în locuințele românilor. E și normal – e ușor, are tastatură ergonomică, display cât de cât, performanțe bune de afișare și operare etc.

Se întâmplă multora dintre noi toți să ne ajutăm de laptop, să ne bucurăm cu el, să îl luăm cu noi oriunde ne-am duce, chiar și în natură! Nici PC-ul, nici telefonul și nici tableta nu ne oferă experiența unui laptop.

Așa că, dacă tot este binevenit la casa omului, laptopul trebuie îngrijit ca pe un bun important: se vrea curățat de praf, protejat de lichide și ventilat în mod corespunzător. De preferat, să fie dus la Service Laptop atunci când a pățit ceva sau pur și simplu pentru o verificare de rutină, de două ori pe an.

Facebook se confruntă cu o nouă problemă! Mai multe conturi au fost afectate... AVERTISMENT pentru toți utilizatorii de Android! Un nou virus, ascuns într-o aplicație, amenință securitatea datelor per...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x