A mai ramas o zi pana la "How to Web" 2011

Ne petrecem mare parte din viata pe Internet, unii dintre noi doar isi cauta prietenii online, insa foarte multi fac averi in acest mod. Cei mai mari antreprenori din domeniu se intalnesc la Bucuresti miercuri si joi, la conferinta How to Web. La ea sunt parteneri media Antena 3, Radio Zu si The Industry.


"How to web 2011 este la a treia editie, asteptam anul acesta 35 de speakeri din 15 tari din Europa de Est, Europa de Vest si din Statele Unite", a precizat Bogdan Iordache, co-fondator si organizator al evenimentului.

Impreuna, acestia vor stabili care sunt cele mai profitabile afaceri pe Internet.

"Temele de anul acesta sunt concentrate pe tendinte in web, in principal pe mobile si social. Separat insa, ca intotdeauna, vorbim despre antreprenoriat, inovatie, despre tehnologii web si le dezbatem alaturi de specialisti internationali. Avem reprezentanti de la cele mai importante cinci incubatoare de web din Europa", a mai spus Bogdan Iordache.

"How to web" se desfasoara pe 9 si 10 noiembrie si reuneste peste 750 de participanti, zeci de antreprenori si investitori web din Europa si de peste Ocean.

Sursa: Antena3

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri