Căutare Live

Accesoriile de iarna pentru telefon, cadouri ideale de Craciun

Traim in era vitezei si suntem mai tot timpul cu telefonul la ureche. Chiar si atunci cand afara este rece. Ca sa nu mai inghetam de frig atunci cand vorbim la telefon, putem folosi unul dintre accesoriile create special pentru sezonul rece de producatorii IT. Cea mai apreciata dintre ele este manusa cu bluetooth.

Manusa la care poti sa vorbesti este cea mai cautata dintre toate. O pereche de manusi cu bluetooth costa aproximativ 40 de euro.

La un pret mai mic insa, 25 de euro puteti sa va luati o caciula cu casti si microfon sau casti de iarna pentru urechi cu microfon. Gadgeturile pentru sezonul rece au atras imediat atentia clientilor.

Un studiu recent arata insa ca telefoanele mobile sunt cele mai dorite cadouri de sarbatori. Romanii au avut peste 70.000 de cautari pe internet legate de aceste produse.

Top 3 Tweet-uri care au facut istorie in 2012...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri