Aceasta este părerea specialiștilor. Samsung Galaxy S8 este cel mai bun telefon de pe piață

 

Galaxy S8 și Galaxy S8+ tocmai au fost certificate de către Consumer Review ca fiind cele mai bune telefoane de pe piață la ora actuală.

O autoritate importantă de certificare a calității smartphone-urilor pornind de la experiențele descrise de utilizatori cu acele dispozitive a publicat de curând cel mai nou top al său de mobile. Acel raport are la bază o serie foarte stufoasă de chestionare completate de utilizatori obișnuiți ai terminalelor pe care le au în posesie.

Conform studiului pe care îl puteți citi în întregime aici, Consumer Reports a stabilit că Galaxy S8 este cel mai bun telefon de pe piață și același calificativ este asociat și fratelui său mai mare, Galaxy S8+. Ca referință, pentru a obține acest compliment, Galaxy S8 a primit 82 de puncte dintr-un total de 100. După S8 și S8+ a venit Galaxy S7 Edge, cu 77 de puncte.

Tot cei de la Consumer Reports au optat să justifice ratingul de cel mai bun telefon, afirmând că noul Galaxy S8 excelează la toate capitolele. Are camere foto foarte bune, un ecran impecabil și o autonomie decentă. Întâmplător, acestea sunt și cele mai importante particularități pe care utilizatorii le au în vedere în momentul în care cochetează cu achiziția unui nou smartphone.

Află mai multe despre cel mai bun smartphone de pe piață. 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe