Live acumFilm: John Wick
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Aceste aplicatii te ajuta sa iti gasesti telefonul pierdut

Telefoanele, si mai ales smartphone-urile, sunt extrem de usor de pierdut sau de furat. Insa exista o modalitate prin care sa va recuperati bunul. Cum? Aflati mai jos!

• iPhone

Pentru utilizatorii de iPhone, aplicatia "Find My iPhone" poate vedea cu aproximatie locatia pe harta unde se afla telefonul tau. Astfel, poti sa trimiti un mesaj catre el (chiar daca este inchis), poti schimba parola de acces, il poti bloca pentru ca intrusii sa nu il poata accesa sau poti sa resetezi telefonul.

2012/04/27//575006-iphone.jpg

• Android

Plan B, dezvoltat de Locator Labs este un program de gasire a telefonului pe care il poti instala dupa ce iti pierzi dispozitivul. Telefoanele android au diverse optiuni de instalare geniale care iti dau voie sa introduci aplicatii pe telefon direct din Google Play. Tot ce trebuie sa faci este sa instalezi "Plan B" din Google Play pe telefonul pe care incerci sa il gasesti, iar apoi sa verifici Gmail - aplicatia iti va trimite un e-mail care contine locatia aproximativa.

Mailul se va updata odata la fiecare 10 minute, chiar daca dispozitivul este imereu intr-o noua locatie. De asemenea, poti trimite un text cu "Locate" pe telefonul tau de pe orice alt telefon mobil si vei primi un SMS cu adresa in care se afla.

2012/04/27//575007-samsung_s2.jpg

• BlackBerry

BlackBerry Protect iti permite sa localizezi, sa trimiti mesaje si sa stergi totul de pe un telefon disparut. Iti da voie si sa iti salvezi informatiile vitale de pe telefon - mesajele, contactele, calendarele sau salvarile - si apoi sa le transferi pe un nou telefon.

2012/04/27//575008-blackberry.jpg

Foto: bindapple.com

Recomandari