Căutare Live

Afla primele detalii despre noul iPhone 5!

Noul iPhone 5 care va fi lansat in vara va avea un ecran mult mai mare, de 4,6 inch, relateaza Daily Mail.

Informatiile referitoare la caracteristicile noului smartphone produs de Apple au aparut intr-o publicatie de business din Coreea, tara in care exista numeroase fabrici ce produc piese pentru firma americana.

iPhone 5 va avea un ecran de 4,6 inch si aceleasi dimensiuni ca si principalul sau competitor, Samsung Galaxy S2. Samsung foloseste ecrane cu display OLED pentru smartphone-urile sale, dar Apple vrea sa utilizeze o alta tehnologie.

Noua generatie de iPhone-uri va avea un display Retina, care permite ca pe aceeasi suprafata ca cea a unui ecran normal sa existe mult mai multi pixeli. Astfel, iPhone 5 va avea acelasi ecran ca si tableta iPad care a fost lansata la inceputul lunii.

Foto: Daily Mail

FOTO1 Vezi cum arata iPhone 5, in viziunea unui designer italian!... Jocul de desenat care a devenit cea mai ceruta aplicatie, in doar 7 saptamani...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri