Aplicații pentru buget – știi exact cât cheltui și pe ce zboară banii

 

Fie că este vorba de plata facturilor lunare la utilități sau de participarea la sesiuni prelungite de cumpărături, în lipsa unei planificări, bugetul personal poate avea de suferit. 

În acest sens, există modalități simple și eficiente pentru a ține evidența sumelor cheltuite, chiar cu ajutorul telefonului mobil. Mai jos găsiți cele mai utile aplicații pentru buget prin care puteți gestiona cheltuielile, astfel încât să evitați surprizele neplăcute în privința bugetului.

O aplicație care te ajută să contorizezi cheltuielile și să le optimizezi în funcție de veniturile lunare este My Wallets. În plus, această aplicație generează diferite rapoarte, cu ajutorul cărora îți poți analiza situația financiară în orice moment.

Potrivit specialiștilor EuroGsm, cei care au nevoie de ajutor pentru a ține evidența cheltuielilor, pot utiliza aplicațiile pentru buget precum CashControl sau MoneyManager, ce permit adăugarea, editarea și ștergerea cheltuielilor, veniturilor, transferurilor și facturilor, verificarea soldurilor și a bugetelor alocate, precum și vizualizarea istoricului complet de operațiuni realizate.

Citește continuarea pe Playtech.ro.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe