Căutare Live

Apple a lansat iPad Mini si inca patru produse: Ipad 4 si noi generatii de Mac Mini, iMac, si MacBook Pro

Apple a lansat in aceasta seara mult asteptatul iPad Mini. Noua tableta este cu 50% mai usoara decat un iPad. Pretul de pornire pentru versiunea cu Wi-Fi si memorie de 16 GB este de 329 de dolari. In cadrul aceluiasi eveniment, Apple a mai lansat patru produse, printre care si o noua generatie de iPad-uri.

cnet.com

Cel mai nou produs al celor de la Apple, iPad Mini, are o grosime de 7,2 milimetri, un ecran cu diagonala de 7,9 inch si o rezolutie de 1024x768. Nu are Retina Display, dar dispune de un procesor A5X dual-core, extrem de performant. iPad Mini are o camera foto HD de 5 MP si o baterie care functioneaza 10 ore fara reincarcare. Noua tableta este disponibila in aceleasi versiuni de culoare, negru si alb.

Tot in aceasta seara s-a lansat si a patra generatie de iPad, cu un procesor mult mai rapid, A6X, care are o capacitatea grafica de doua ori mai buna decat cel de pe iPad 3. Cea mai iefitina versiune de iPad 4 costa 499 de dolari, cu o memorie de 16 GB.

Cel mai usor MacBook Pro de pana acum (1,58 kilograme), un nou iMac, cu 80% mai subtire decat precedenta generatie si o noua versiune de Mac Mini au fost prezentate si ele pentru prima data, in aceasta seara.

Citeste AICI mai multe informatii!

NASA iti arata cum a evoluat Calea Lactee de la Big Bang si pana acum... Scoala viitorului: iPad Mini, noile "caiete" ale elevilor din Romania...
Ultimele știri