Căutare Live

Apple Maps ameninta serviciul de harti de la Google

Compania Apple a lansat oficial aplicatia de harti cu care spera sa detroneze suprematia serviciului Google Maps, relateaza Huffington Post.

Apple App a fost lansata odata cu noul sistem de operare iOS 6. Noua aplicatie le permite utilizatorilor sa vada strazile oraselor, parcurile si suprafetele acoperite de apa. Apple Maps contine harti 3D ale oraselor si monitorizeaza si traficul rutier in timp real.

Daca instalezi aplicatia pe iPhone si vrei sa te deplasezi cu masina in oras, poti afla in cat timp ajungi la destinatie, esti ghidat pe strazi si primesti si un traseu alternativ. Sistemul de control vocal Siri nu a fost nici el uitat in dezvoltarea acestei aplicatii. Astfel, utilizatorul ei are posibilitatea de a o intreba pe Siri cum poate ajunge intr-un anumit loc sau de a cere indicatii catre cele mai apropiate benzinarii sau hoteluri.

Aplicatia are inclus si un motor de cautare in care au fost incluse peste 100 de milioane de restaurante, magazine si alte destinatii utile.

Foto: allthingsd.com

Revolutionar: Programul care te ajuta sa-ti gasesti obiectele pierdute in casa!... S-a inventat aplicatia care te avertizeaza ce SMS-uri te-ar putea stresa...
Ultimele știri