Căutare Live

Apple pierde un proces important contra Samsung in Olanda

Apple inca mai traieste cu filozofia ca multe dintre tabletele Galaxy Tab sunt similare cu un iPad, pe de alta pare, putini mai sunt de aceeasi parere.

Un tribunal din Olanda a decis sa nu intrerupa sub nici o forma comercializarea de tablete Galaxy Tab 7.7, 8.9 si 10.1 pe motiv ca prezinta similaritati estetice cu iPad-ul. Decizia a fost luata intr-o etapa incipienta a unui proces mai complex care va implica si ceva argumente din partea Apple prin care sa isi sustina opinia. Pentru ca pana si tribunalele din Europa s-au plictisit de rafuiala dintre Apple si Samsung, pe langa refuzul de a intrerupe vanzarile de tablete Galaxy Tab, judecatorul a decis ca Apple va plati costurile de judecata. Astfel, in cazul in care infrangerea nu era suficient de dureroasa, Apple trebuie sa sara si cu niste bani la masa Samsung, mai exact suma de 63.678 euro.

Citeste AICI continuarea articolului!

BlackBerry Z10 prezentat inainte de lansare... Cum iti afecteaza intimitatea noul Graph Search...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri