Apple pierde un proces important contra Samsung in Olanda

Apple inca mai traieste cu filozofia ca multe dintre tabletele Galaxy Tab sunt similare cu un iPad, pe de alta pare, putini mai sunt de aceeasi parere.

Un tribunal din Olanda a decis sa nu intrerupa sub nici o forma comercializarea de tablete Galaxy Tab 7.7, 8.9 si 10.1 pe motiv ca prezinta similaritati estetice cu iPad-ul. Decizia a fost luata intr-o etapa incipienta a unui proces mai complex care va implica si ceva argumente din partea Apple prin care sa isi sustina opinia. Pentru ca pana si tribunalele din Europa s-au plictisit de rafuiala dintre Apple si Samsung, pe langa refuzul de a intrerupe vanzarile de tablete Galaxy Tab, judecatorul a decis ca Apple va plati costurile de judecata. Astfel, in cazul in care infrangerea nu era suficient de dureroasa, Apple trebuie sa sara si cu niste bani la masa Samsung, mai exact suma de 63.678 euro.

Citeste AICI continuarea articolului!

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri