Căutare Live

Apple se complica in raportarea mesajelor spam pe iMessage

Pentru ca multi dintre noi folosim pentru conturi Apple adrese de email foarte vechi, e foarte probabil sa primim mesaje iMessage de tip spam.

In incercarea de a remedia fluxul de mesaje spam primite pe de foarte multi utilizatori ai serviciului, Apple va introduce in iOS 7 o functie prin care sa blocati expeditorii nedoriti. Din pacate, acest serviciu nu va fi aplicat retroactiv utilizatorilor de iDevice-uri cu sisteme de operare mai vechi.

Oricum, utilizatorii de iOS 5 sau iOS 6 care primesc tot felul de mesaje prin intermediul popularului serviciu nu sunt neglijati, Apple a inventat un sistem care, desi s-ar putea sa functioneze, nu e foarte facil. In principiu, trebuie sa faceti o captura la un iMessage pe care l-ati primit de la un necunoscut, sa-l trimiteti printr-un mail la [email protected], sa atasati aceluiasi mail adresa sau numarul de telefon de la care ati primit mesajul si, nu in ultimul rand, sa mentionati ora si data la care a avut loc evenimentul neplacut. Cu toate ca la prima vedere pare o metoda foarte laborioasa, macar… exista o solutie. Daca celor de la Apple le convine sa rasfoiasca sute de mii de sesizari pentru a va ajuta, e problema lor.

Citeste AICI continuarea articolului!

Ochelarii Google Glass incep fie interzisi, inainte de lansare... Samsung Galaxy S4 “trage la cantar” cand vine vorba de benchmark-uri...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri