Antena Căutare

Aproape 1% din smartphone-urile cu Android sunt Galaxy S5

Un studiu recent confirmă popularitatea explosivă a noului Galaxy S5, asociind acestuia nu mai puţin de 0,7 procente din piaţa de Androide.

Un studiu recent confirmă popularitatea explosivă a noului Galaxy S5, asociind acestuia nu mai puţin de 0,7 procente din piaţa de Androide.

Nu este nici o surpriză faptul că Samsung a oferit spre achiziţie un nou smartphone de succes odată cu lansarea celui mai nou vârf de gamă al său. Zilele trecute, afirmam într-un material că orice producător de telefoane poate să reinventeze apa caldă în aceasă perioadă şi tot Galaxy S5 va capta întreaga atenţie a publicului. Recent lansatul HTC One M8 este o dovadă clară a acestei realităţi.

Pe data de 11 aprilie a acestui an, în 125 de ţări de pe întreg mapamondul, Samsung a făcut un efort supra omenesc pentru a-şi oferi telefonul unor pieţe cât mai numeroase. Rezultatele nu a întârziat să apară. La această oră, vânzările înregistrate de gigantul sud-coreean le-au depăşit detaşat pe cele ale Galaxy S4 la acelaşi număr de zile distanţă. Mai mult decât atât, Localytics a observat că 7 zile, între 11 şi 18 aprilie, au fost suficiente pentru ca 0,7% dintre toate aparatele cu Android să fie acum Galaxy S5.

Citeste AICI continuarea articolului!

Prin noul Newswire, Facebook vrea să devină sursa voastră de ştiri... Cum a ajuns obsesia pentru selfie-uri să coste 15.000 de dolari...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Parteneri
Mesaje și felicitări de Ziua Învățătorului
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x