Căutare Live

Bancomatul de telefoane, solutia eco a americanilor!

Pe masura ce vanzarile de telefoane cresc cu fiecare an, americanii cauta solutii sa le poata recicla. Cea mai recenta - un automat care nu numai ca ajuta la protejarea mediului, dar recompenseaza si proprietarul. Suma primita in schimbul aparatului este modica, dar a convins deja destui oameni.

Daca doresc sa renunte la telefonul vechi, americanii nu trebuie decat sa puna aparatul in locul special amenajat si sa astepte oferta. Suma nu este insa aceeasi pentru fiecare aparat reciclat. Anul fabricatiei, numarul zgarieturilor, chiar si starea memoriei conteaza in stabilirea pretului.

Scanarea dureaza mai putin de un minut, timp in care aparatul poate recunoaste peste 4 mii de modele. Poate accepta insa si mp3-uri vechi sau chiar tablete.

Inainte de a elibera banii, aparatul scaneaza amprenta vanzatorului si chiar permisul de conducere, masuri necesare pentru a impiedica vanzare de obiecte furate. Deocamdata, exista 185 de astfel de automate in 13 state din America.

Foto: ibnlive.in.com

Topul celor mai folosite parole ale anului 2012. "Password", pe primul loc!... Iahtul lui Steve Jobs, cel mai tare gadget din lume...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri