Căutare Live

Beta Battlefield 4 are o data clara de lansare

Pentru ca toate jocurile complexe trec printr-o perioada de test final, cei de la EA tocmai au anutat cand va avea loc Beta Battlefield 4.

Data de 29 octombrie reprezinta momentul foarte clar in timp in care isi va impresiona audienta cu o grafica de invidiat pe PC, PS3 si XBOX360. Daca celelalte doua console lansate anul acesta vor ajunge pe piata pana la mijlocul lunii noiembrie, pe data de 19.11.2013, Battlefield 4 va fi jucat la un cu totul alt nivel pe dispozitivele de gaming next-gen.

Incercand sa ne pregateasca pentru ce urmeaza, EA a anuntat o perioada de beta Battlefield 4, care va incepe cu prima zi a lunii octombrie. Anuntul vine de la directorul de operatii al companiei (COO), Peter Moore, si a fost postat pe blogul Electronic Arts. Ca si jocul cateva zile mai tarziu, beta Battlefield 4 va putea fi jucat pe XBOX360, PS3 si PC. Pentru a fi siguri ca va clasificati pentru beta, cea mai rapida metoda este sa aveti o dovada de precomanda a noului joc sau o dovada de precomanda pentru Medal of Honor Warfighter, jocul de anul trecut. Daca va incadrati intr-un dintre cele doua exceptii, automat v-ati clasificat pentru a participa in open beta.

Citeste AICI continuarea articolului!

Imagini din ce in ce mai clare cu Nokia Lumia 1520... Marketing Star Trek: Iata cum se teleporteaza oamenii intr-un mall...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri