Live acumSerial: Adela (r)
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

BlackBerry Q5 este un nou smartphone accesibil cu BlackBerry 10

In cadrul conferintei desfasurate ieri in Orlando, CEO-ul BlackBerry a profitat de ocazie pentru a face cateva anunturi legate de produsele companiei.

Pe langa transformarea BBM intr-un serviciu de mesagerie instant cross plaform, Thorsten Heins a anuntat un nou smartphone mainstream gandit pentru tarile aflate in curs de dezvoltare.

Vehiculat de cateva saptamani, noul BlackBerry Q5 este un smartphone cu o tastatura fizica ce pare sa aiba aceeasi constructie cu tastatura din seria BlackBerry Curve. , este evident ca acesta este un produs din cea mai noua serie de terminale a companiei. Desi impartaseste cateva trasaturi de design cu , de la prima vedere observam ca nu vorbim de aparat high end. Va fi disponibil in patru culori diferite: alb, negru, rosu si roz. Fara a fi anuntat un set de specificatii oficiale, din ceea ce tinea in mana CEO-ul in cadrul prezentarii, se pare ca vorbim de un aparat realizat aproape integral din plastic, inclusiv tastatura. Ecranul pare sa fie similar ca diagonala cu cel integrat in Q10, un LCD de 3,1 inci. Daca ne uitam la structura tastaturii si la lipsa unui joystick de orice fel, cel mai probabil si Q5 va integra un ecran sensibil la atingere de inalta calitate, precum Z10 sau Q10.

Citeste AICI continuarea articolului!

Recomandari