Canon anunta obiectivul EF 200-400mm f/4L IS USM

Pentru cei pasionati de fotografie, mai ales pentru cei “mobili”, Canon a lansat obiectivul EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x, cu un design din aliaj de magneziu.

Ce este si mai interesant este faptul ca are un extender 1.4x integrat, fiind primul obiectiv cu aceasta specificatie, conform producatorului.

Modelul are are o distanta focala adaptabila de 200-400mm, cu diafragma fixa f/4, stabilizator optic de imagine 4-stop, iar raza de actiune este marita de convertorul intern 1.4x, care poate fi activat sau dezactivat prin apasarea unui buton. Acest “buton” extinde distanta focala la 280 – 560mm, ceea ce permite fotografilor sa se “apropie” si mai mult de actiunea aflata la distanta.

Noul obiectiv lansat de Canon are lentile cu fluorit si dispersie ultra-redusa (UD), care ajuta la minimalizarea aberatiilor cromatice si eliminarea estomparii culorilor, iar structura avansata antireflex, SubWavelength Structure Coating (SWC) si Super Spectra Coating (SSC) reduc, de asemenea, aparitiile fantomatice si palele luminoase.

Acest nou obiectiv, cu un sasi dur, din aliaj de magneziu, si cu extenderul 1.4x inclus, are o greutate similara cu cea a altor modele cu aceeasi distanta focala, si nu este mai greu de transportat, mai ales ca, nu-i asa, Canon spune ca este pentru cei mobili.

Citeste AICI continuarea articolului!

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Parteneri
Cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților. Concurentele care s-au remarcat prin forță și determinare
Cel de-al patrulea sezon al competiției Asia Express a început și aduce în prim-plan echipe determinate, formate din concurenți unul și unul. Acestea se vor întrece într-o cursă care le va testa la maximum limitele în cursa pentru marele premiu, în valoare de 30 000 Euro. În Asia Express 2021, echipele participante sunt formate din vedete competitive, dornice să iasă din zona de confort. Descoperă cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților.
Catine.ro
Ultimele știri