Canon anunta obiectivul EF 200-400mm f/4L IS USM

Pentru cei pasionati de fotografie, mai ales pentru cei “mobili”, Canon a lansat obiectivul EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x, cu un design din aliaj de magneziu.

Ce este si mai interesant este faptul ca are un extender 1.4x integrat, fiind primul obiectiv cu aceasta specificatie, conform producatorului.

Modelul are are o distanta focala adaptabila de 200-400mm, cu diafragma fixa f/4, stabilizator optic de imagine 4-stop, iar raza de actiune este marita de convertorul intern 1.4x, care poate fi activat sau dezactivat prin apasarea unui buton. Acest “buton” extinde distanta focala la 280 – 560mm, ceea ce permite fotografilor sa se “apropie” si mai mult de actiunea aflata la distanta.

Noul obiectiv lansat de Canon are lentile cu fluorit si dispersie ultra-redusa (UD), care ajuta la minimalizarea aberatiilor cromatice si eliminarea estomparii culorilor, iar structura avansata antireflex, SubWavelength Structure Coating (SWC) si Super Spectra Coating (SSC) reduc, de asemenea, aparitiile fantomatice si palele luminoase.

Acest nou obiectiv, cu un sasi dur, din aliaj de magneziu, si cu extenderul 1.4x inclus, are o greutate similara cu cea a altor modele cu aceeasi distanta focala, si nu este mai greu de transportat, mai ales ca, nu-i asa, Canon spune ca este pentru cei mobili.

Citeste AICI continuarea articolului!

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri