Casti wireless pentru XBox 360 - sunet de la distanta

Creatorii celebrei console de jocuri XBox 360 au lansat un accesoriu ce sigur ii va incanta pe gameri: castile wireless cu ajutorul carora pot fi in mijlocul evenimentelor. Prin intermediul tehnologiei Bluetooth, gadgetul poate fi conectat atat la PC cat si la telefon.

Daca ai vazut in filme sau in realitate barbati la costum ce aveau atasat la o ureche un dispozitiv de forma dreptunghiulara si ti-ai dorit sa fii ca ei (nu in ceea ce priveste costumul) ei bine, visul ti s-a indeplinit.

Noile casti lansate de creatorii XBox 360 sunt wireless, asa ca daca vrei sa te joci, toata lumea, dar mai ales camera, e a ta. Nu mai esti ingradit de lungimea firului castii, pentru ca ele se conecteaza la consola prin intermediul undelor radio.

Fiind prevazute cu Bluetooth, castile se pot conecta la orice dispozitiv ce suporta aceasta tehnologie, indiferent ca e vorba de telefon sau PC. Tot ce trebuie sa faci e sa apesi butonul prin care se trece de la undele specifice XBox la cele pentru Bluetooth. In primul caz, luminile de pe panoul de control al castilor vor clipi intermitent verde, in al doilea vor fi albastre.

Accesoriul va fi disponibil incepand cu noiembrie 2011 si va costa 60 de dolari. Tot incepand cu aceasta data va fi comercializata si telecomanda media pentru XBox360, al carei pret va fi de 20 de dolari.

foto: engadget.com

Ultimele știri