Căutare Live

Celebrul smiley :) de pe internet a implinit 30 de ani

Unul dintre cele mai utilizate semne de pe internet, celebrul smiley :), implineste astazi 30 de ani de existenta. Semnul a fost inventat pe 19 septembrie 1982, de Scott Fahlman, profesor la o universitate din Pittsburgh.

Cunoscutele semne grafice inventate de Fahlman indica exact veselia, tristetea sau mirarea. Au fost folosite pentru prima data in 1982, intr-un email trimis de Scott Fahlman in cadrul unui grupa de discutii.

Primele semne grafice utilizate de el au fost :) si :(, care indica veselia si tristetea. Acestea au fost inventate pentru a distinge glumele de discutiile serioase in cadrul conversatiilor pe internet.

Intre timp, smiley-urile au evouat si au devenit animate, au capatat diferite culori si chiar voci.

Google Nexus 7 – Tabletele bune vin in pachete mici... iPhone 5 ajunge vineri in magazine. Americanii isi petrec noaptea la coada...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri