Live acumChefi la cutite Sezonul 9
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

CIEL România a lansat robotul software care face munca de rutină de care toți angajatorii vor să scape

Simți că ai nevoie de mai mult timp pentru dezvoltarea afacerii tale? Dacă vrei să te concentrezi pe task-urile care generează profit pentru business, iar vacanțele să fie mai lungi de un weekend, soluția vine din partea inteligenței artificiale.

Simți că ai nevoie de mai mult timp pentru dezvoltarea afacerii tale? Dacă vrei să te concentrezi pe task-urile care generează profit pentru business, iar vacanțele să fie mai lungi de un weekend, soluția vine din partea inteligenței artificiale.

CIEL pune la dispoziția antre prenorilor cea mai modernă tehnologie, pentru ca aceștia să câștige timp, bani și să se ocupe de lucrurile care aduc profit pentru companie. Zi de zi, în urma situațiilor expuse de clienți, cerințe legate de eliminarea task-urilor repetitive, consumatoare de timp, s-a născut CIELITO, un robot care lucrează asemeni unui om, doar că mult mai repede, fără să obosească și fără să facă greșeli.

Cum poate un robot să facă treaba în locul tău?

Robotul CIELITO este instalat pe softul ERP (Enterprise Resource Planning) marca CIEL din calculatorul tău și navighează în program la fel ca un om, doar că mult mai rapid. Tu îi spui prin intermediul unui ferestre de chat ce are de făcut și el rezolvă ceea ce îi ceri, ca de exemplu procesarea plăților și a facturilor.

Robotul CIELITO care funcționează pe softul CIEL ERP este dezvoltat în colaborare cu UiPath și RoboSelf, având la bază tehnologia RPA (Robotic Process Automation)

Cât de multe știe să facă un robot?

Scopul tehnologiei RPA și, implicit, a robotului CIELITO este să elimine cât mai mult din task-urile de rutină de la birou, acele lucruri căruia nimănui nu-i place să le facă.

Fiecare companie are propriul flux de lucru, astfel că, în funcție de nevoile clientului, CIELITO este programat să învețe executarea unui flux de lucru de la cap la coadă. De aceea, prima dată are loc o întâlnire cu clientul pentru înțelegerea proceselor care se doresc automatizate și apoi programarea lui CIELITO potrivit cerințelor. Dezvoltatorii softului spun că nu există limite, astfel că CIELITO este învățat să facă orice.

Așadar, îi poți da lui CIELITO să realizeze toate acele task-uri repetitive care ție nu îți plac și care îți consumă ore întregi, ca de exemplu operațiuni contabile; acesta le va face atât repede, dar și fără a se strecura vreo eroare umană;

CIEL România a lansat robotul software care face munca de rutină de care toți angajatorii vor să scape

Tu stai la plajă și îi spui robotului pe WhatsApp ce să facă

Fără să fii la birou, comunici cu robotul și îi spui ce are de făcut prin oricare dintre soluțiile de chat, chiar și prin WhatsApp. Prin urmare, indiferent de locul în care te afli, îi poți da comenzi robotului pentru a face în locul tău munca de la birou. De un singur lucru trebuie să ții cont: computerul pe care rulează acest soft ERP de la CIEL (și, implicit, CIELITO) va trebui să fie deschis.

Altfel spus, comunci cu robotul CIELITO de oriunde, folosind un limbaj natural, iar el îți răspunde și îți pune întrebări dacă mai are nevoie de lămuriri pentru a duce la îndeplinire task-ul.

„Revoluția inteligenței artificiale a început și afacerile o vor folosi în curând în activitatea de zi cu zi. Așa că CIELITO s-a nascut din dorința de a răspunde nevoilor din ce în ce mai sofisticate ale clienților nostri, de a folosi tehnologia petru a ne lua timpul liber înapoi.

Am decis să folosim tehnologia UiPath, a proceselor automatizate robotic, doar ei sunt cei care au adus conceptul RPA pe buzele tuturor. Împreună cu RoboSelf, la sugestia lor, am lucrat în ultima vreme să îl învățăm pe robot să imite gesturi umane și repetitive, care să înlăture timpul consumat inutil.

Zi de zi, facem pași mari pentru a pune inteligența artificiala în mijlocul proceselor de business, pentru a câștiga timp și a creste profitabiliatea afacerilor.

Avem nevoie de roboți, ca să nu ne robotizam noi înșine” - a declarat Roxana Epure, General Manager CIEL Romania

Dacă îți dorești să testezi cum funcționează robotul CIELITO în îndeplinirea muncii de rutină din firma ta, îl poți testa gratuit timp de o lună.

CIEL Romania oferă soluții software integrate cu o vechime în piață de peste 25 de ani, fiind promotorii inteligenței artificiale pentru un program ERP destinat profesioniștilor.

Recomandari