Căutare Live

Cifre de afaceri ale marilor grupuri media, Windows 8 si povestea lui Bahoi, in noul numar al revistei “The Industry”

Numarul al 12-lea al revistei  “The Industry”  vine cu comentarii pertinente din partea unor condeie ascutite.

Dupa studiul datelor financiare a peste 100 de companii de media si publicitate, furnizate de Ministerul Finantelor Publice, cititorii publicatiei pot afla care sunt cifrele de afaceri ale grupurilor media, profitul din 2011, comparativ cu 2010, si banii castigati, dar mai ales pierduti. Se pot face matrapaslacuri cu “like”-uri pe Facebook? Vlad Ursulean a studiat fenomenul cu mare atentie si a asternut pe hartie metode neortodoxe de crestere.

Apoi, Dan Iancu si Iulian Comanescu au testat ultimele sisteme de operare de la Microsoft si Apple. Pe scurt, Windows 8 aduce schimbari ce merita invatate si aplicate, Mountain Lion vine cu facilitati legate de retelele sociale si Icloud. Cei interesati pot afla de-a fir a par amanunte in The Industry. Si, nu in ultimul rand, cititorii pasionati de audiente pot afla care este impactul evenimentelor politice asupra rating-ului televiziunilor de stiri, precum si povestea fascinanta, scrisa de Stefan Mako, a unuia dintre putinele personaje autohtone ce pot fi incadrate in categoria “Web Celebrity”, Bahoi.

The Industry este o platforma de opinie si analiza media la care contribuie voci pertinente din breasla. Urmarind indeaproape miscarile strategice, achizitiile importante, cifrele relevante, echipele, leaderii si evenimentele, revista reuneste informatia esentiala din industria media.Reamintim celor interesati ca The Industry poate fi procurata prin abonament, iar detaliile se gasesc pe pagina web a revistei, www.theindustry.ro

Viitorul tehnologiei: In doar 10 ani, internetul va fi de 1000 de ori mai rapid!... Cu bolidul in sufragerie: cladirea cu lift pentru... masini!...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri