Căutare Live

Consumerism la putere în SUA! Americanii au cheltuit aproape 20 miliarde de dolari pe jocuri video în prima jumătate a anului 2018!

Americanii au cheltuit aproape $20 miliarde pe jocuri în primele șase luni din acest an, o creștere de 40% față de anul trecut. Toate tipurile de jocuri sunt pe plus, dar cele pentru mobil cresc cel mai mult.

God of War

GamesBeat

Americanii au cheltuit aproape 20 miliarde de dolari pe jocuri în primele șase luni din acest an, o creștere de 40% față de anul trecut. Toate tipurile de jocuri sunt pe plus, dar cele pentru mobil cresc cel mai mult.

Consumatorii americani au cheltuit 19,5 miliarde de dolari pe jocurile video în prima jumătate a anului 2018, potrivit The NPD Group, unii dintre principalii analiști ai industriei. Acest lucru se transpune într-o creștere cu 40% mai mare față de aceeași perioadă a anului trecut.

Toate sectoarele au înregistrat creșteri, inclusiv jocurile clasice, conținutul descărcat, abonamentele și vânzările de jocuri pentru telefoanele mobile. Segmentul jocurilor mobile a înregistrat cea mai mare creștere. Potrivit NPD „industria este sănătoasă, iar perspectivele viitoare continuă să pară puternice”.

Pe partea de sofware, NPD aribuie cel mai mare impact jocurilor Candy Crush Saga, Far Cry 5, Fortnite, God of War, Player Unknown's Battlegrounds(PUBG) și Roblox. Candy Crush și Roblox sunt serii care au trecut testul timpului și aduc în continuare „profit”, în timp ce Fortnite și PUBG încă mai profită de pe urma impactului pe care l-au avut la debut, în anul 2017.

Nici domeniul hardware nu o duce mai rău, acesta atingând cel mai mare nivel de vânzări din ultimii 7 ani, mulțumită consolelor tradiționale precum Xbox One X și NES Classic Edition. Vânzările au crescut cu 21% față de aceeași perioadă a anului trecut, ajungând la 1.7 miliarde de dolari.

Facebook tocmai a făcut o schimbare ce afectează oamenii din întreaga lume! Ce se va întâmpla în următoarea perioadă!... Deții un domeniu de internet .ro?! Ai grijă să îti plătești toate taxele! Începând de joi, domeniile .ro „restante” vor ...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri