Cum ar fi sa-ti incarci mobilul de la bicicleta?

Aceeasi intrebare si-au pus-o si cei de la Nokia si tot ei au venit cu un raspuns pentru ea. Pentru ca sa fii eco a devenit un trend si tot mai multi adolescenti merg cu bicicleta, ei au creat un dispozitiv care sa le permita sa-si foloseasca mobilul si cand pedaleaza.

Compania Nokia a anuntat ca a produs un dispozitiv care foloseste puterea exercitata de pedalele bicicletelor pentru a incarca bateriile telefoanelor, informeaa Daily Mail.

Noul incarcator de telefoane are in dotare un cablu care se conecteaza la un dinam ce se incarca in momentul in care rotile se invart. De asemenea, dispozitivul este dotat si cu sistem de prindere pe ghidonul de la bicicleta.

Pentru a putea incarca telefonul mobil, biciclistul este nevoit sa ruleze cu circa 6 km/h, cu cat biciclistul merge mai repede, cu atat se incarca si bateria mai usor.

De exemplu, daca se ruleaza la viteza de 16 km/h, timp de zece minute, se va putea vorbi la telefon circa 28 de minute.

"Este o solutie foarte buna pentru orice, fie ca oamenii o vor folosi din cauza lipsei de electricitate sau numai din dragoste pentru natura", a mai spus Alex Lambeek, vicepresedintele companiei Nokia.

Citeste si Intact News

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri