Antena Căutare

Cum deblochezi un Android fără să cunoşti codul PIN sau desenul de deblocare? E atât de simplu!

Orice smartphone sau tabletă vine cu măsuri de securitate integrate. Dacă le uiţi însă, merită să ştii cum deblochezi un Android fără ele

Orice smartphone sau tabletă vine cu măsuri de securitate integrate. Dacă le uiţi însă, merită să ştii cum deblochezi un Android fără ele.

Oricine trebuie să aibă un cod se securitate pe telefon pentru a preveni accesul altor persoane la fotografiile, contactele, mesajele, email-urile şi toate celelalte informaţii ale voastre. Câteodată însă, acestea ajung să nu vă lase nici pe voi să vă accesaţi meniul dispozitivului. Motivele pentru care vă uitaţi măsurile de securitate integrate pe propriul telefon sau propria tabletă sunt incredibil de variate, iar în acest caz particular contează mai puţin.

Altceva este mult mai important. Să existe o metodă prin care să puteţi trece de ele, iar în cazul în care acest lucru este imposibil, măcar să vă puteţi folosi din nou smartphone-ul.

De asemenea, ar fi de preferat să nu folosiţi niciodată sfaturile de mai jos pe gadgetul altei persoane fără acordul ei. Nu de alta, dar sunteţi exclusiv responsabili de acţiunile ce vor fi luate împotriva voastră. Acum că am consemnat toate aceste aspecte, să trecem la tutorialul efectiv ,,Cum deblochezi un Android fără să cunoşti codul PIN sau desenul de deblocare?”

Vezi tutorialul AICI.

Şi tu ai problema asta! Trucul pe care trebuie să îl încerci! Aşa îţi recondiţionezi bateria de la laptop singur acasă... Cum dispari definitiv de pe Facebook? Așa ștergi de tot contul si toate postările...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Parteneri
Mesaje și felicitări de Ziua Învățătorului
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x