Live acumMireasa
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Design si inovatie pentru GPS nuvi 3700

Garmin a lansat seria de dispozitive GPS nuvi 3700, care stabileste noi standarde in domeniul designului, functionalitatii si al usurintei in utilizare.

Cu o grosime de 9 mm, nuvi 3700 este considerat cel mai subtire sistem de navigatie portabil de pe piata, ecranul multi-touch are o diagonala de 4.3 inci iar dispozitivul dispune si de un sistem de blocare a ecranului, astfel incat sa poti sa pornesti sistemul, sa-l introduci in buzunar si sa pornesti la drum.

Modelul nuvi 3790T dispune de o "fraza de pornire" care initiaza navigarea prin comanda vocala, iar noua destinatie poate fi comandata in timp ce iti pastrezi mainile pe volan si privirea atenta la drum.

Pe ecranul tactil se poate schimba perspectiva de la 2D la 3D si, prin tragere cu doua degete, se roteste harta la 360 de grade.

Functia Connect Photos va asocia imaginile favorite cu pozitiile salvate iar cu "where am I?" poti sa atingi ecranul pentru a gasi cele mai apropiate spitale, sectii de politie, benzinarii, cele mai apropiate adrese, intersectii si coordonate.

Sistemele din seria nuvi 3700 vor fi disponibile din luna iunie: nuvi 3790 la 350 euro, nuvi 3760 la 300 euro.

sursa: jurnalul.ro

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro