Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Distruge-ți toate urmele! Cum ștergi fișiere din calculator astfel încât să nu poată fi recuperate

Nu mulţi știu că nu este suficient să ștergeți un fișier din Windows pentru ca acesta să dispară pentru totdeauna. Însă acum există programe specializate pentru acest lucru.

Nu mulţi știu că nu este suficient să ștergeți un fișier din Windows pentru ca acesta să dispară pentru totdeauna. Însă acum există programe specializate pentru acest lucru.

Oricine poate face asta cu ajutorul lor. Pentru a șterge pentru totdeauna un fișier sau un folder, trebuie să folosiți programe specializate în acest sens, care oferă algoritmi de ștergere foarte avansați. În acest ghid vă prezentăm o unealtă gratuită foarte bună, care vă va ajuta atunci când vreți să ștergeți ceva pentru totdeauna.

Ce program îți recomanđăm pentru ștergerea definitivă a fișierelor?


Există zeci dacă nu sute de programe care îți vor promite că te vor ajuta să ștergi datele de pe disc astfel încât acestea să nu mai poată fi recuperate. Multe dintre ele sunt produse comerciale care costă bani. Noi îți recomandăm un progrămel gratuit, care merge foarte bine. Se numește Eraser și îl găsești aici.

- Este open-source, ceea ce înseamnă cost 0 pentru tine;
- Oferă 13 metode de ștergere sigură. Din acest punct de vedere, este unul dintre cele mai complete programe pentru ștergerea sigură a datelor;
-Este foarte bine integrat cu Windows și-l poți accesa direct din meniul clic-dreapta;
- Este actualizat în mod regulat. Comunitatea care se ocupă de acest program este foarte activă și realizează actualizări în mod constant. Cea mai recentă a fost chiar luna trecută.

Acum e mai simplu ca niciodată!

Cum folosești Eraser pentru a șterge datele tale?


Cea mai simplă metodă de a șterge un fișier sau un folder de pe calculator este să deschizi Windows Explorer și să dai clic dreapta pe elementul pe care vrei să-l ștergi.

CITEŞTE CONTINUAREA AICI

Recomandari