Doi intr-unul: GPS si camera foto de 5 MP

Garmin International Inc, lider in productia de sisteme de navigatie, a lansat noile modele din seria premium GPSMAP 62 dedicate mediului outdoor.

Modelele GPSMAP 62stc si GPSMAP 62sc dispun de camera foto de 5 megapixeli ce localizeaza automat fotografiile realizate, functie ce inlesneste intoarcerea in locul preferat.

Cand o fotografie este realizata la 5 megapixeli cu ajutorul auto-focusului camerei, aceasta este localizata geografic, coordonatele locului sunt salvate si codificate in fisier, astfel ca informatia geografica poate fi utilizata in orice moment ca punct de referinta sau ca destinatie la care se poate ajunge prin ghidare GPS.

Si pentru ca dispozitivele GPSMAP sunt rezistente la apa, camera foto va realiza fotografii chiar si in cele mai grele conditii. GPSMAP 62 are o memorie integrata de 3,5 GB, un ecran de 2,6 inchi lizibil la lumina puternica a soarelui, interfata intuitiva push-button, o baterie cu o autonomie de 16 ore de viata, un receiver GPS de inalta sensivitate si o antena quad helix pentru o receptie optima.

Noile dispozitive Garmin GPSMAP 62 vor fi disponibile din luna august la un pret de 499 de euro, respectiv 549 de euro.

Citeste si fin.ro!

Ultimele știri