Căutare Live

DroidCleaner: Un malware de Android pentru smartphone si PC

Cu toate ca vulnerabilitatile sistemului de operare Android au fost dezbatute in numeroase cazuri, DroidCleaner demonstreaza ca sistemul continua sa fie nesigur.

O noua aplicatie de tip malware va pune in egala masura in pericol performanta dispozitivului cu Android si a PC-ului. DroidCleaner pare inca o aplicatie care iti elibereaza memorie RAM pe smartphone pentru a-l face mai sprinten. Cei de la Kasperksy Lab au descoperit, din pacate, ca aceasta este o aplicatie malware mascata. Mai rau decat atat este faptul ca nu se rezuma la a-ti ingenunchea tableta sau telefonul. PC-ul la care iti conectezi gadgetul este in egala masura aflat in pericol. Indiferent daca faci o sincronizare sau iti incarci telefonul la computer risti ca malware-ul sa-ti infecteze sistemul. Pe PC, malware-ul iti porneste microfonul fara voia ta, face inregistrari audio cand detecteaza zgomot in camera si le trimite creatorului aplicatiei malware.

Citeste AICI continuarea articolului!

Esti tentat sa iei o pauza de Facebook? Nu esti singurul... Va asteptati ca iPhone 5S sa fie diferit de iPhone 5?...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri