Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Dronele care scot flăcări sunt acum disponibile pentru doritori. Nu o să-ți vină să crezi pentru ce sunt folosite

Dronele cu flăcări, noile invenții care au șocat lumea, sunt acum disponibile pentru a fi achiziționate.

Dronele cu flăcări, noile invenții care au șocat lumea, sunt acum disponibile pentru a fi achiziționate.

De la amplasarea camerelor de filmat pe ele, s-a ajuns la o întrebuințare surprinzătoarea, și aceea a folosi drone cu flăcări.

Compania Throwflame este, surpriza, o companie de flăcări care a adăugat recent un nou produs pe site-ul lor, un "TF-19 WASP Flamethrower". Așa că dacă ți-ai petrecut întreaga viață întrebându-te cum să tragi cu foc la o țintă ridicată la 25 de metri distanță, răspunsul este în sfârșit aici.

Modelul TF-19 WASP - despre care bănuiesc că și-a câștigat numele de la felul în care zboară în jurul valorii și care provoacă arsuri țintelor sale - este fabricat din fibră de carbon și proiectat pentru cadrane cu o capacitate de încărcare de până la peste cinci kilograme.

Are o capacitate de combustibil de un galon, echivalentul a 3.78 litri, iar timpul de ardere este de 100 de secunde și este proiectat pentru "pentru aprinderea la distanță a țintelor aeriene și de sol".

Deși un dispozitiv de ardere portabil este cu siguranță un concept amenințător, Throwflame a asigurat clienților că produsul lor este legal din punct de vedere federal și nu este considerat o armă - deși utilizatorii sunt încă obligați să respecte regulile Administrației Federale de Aviație privind sistemele de avioane fără pilot (UAS) la ordonanțele locale.

Compania a listat cu dificultate câteva utilizări potențiale ale dispozitivului, subliniind că este într-adevăr proiectat pentru uz industrial.

Throwflame, a afirmat că dispozitivul este folosit pentru curățarea infrastructurii vitale, aprinderea vegetației la distanță și eliminarea dăunătorilor. WASP poate oferi asistență atunci când vine vorba de curățarea resturilor de la liniile electrice, de gestionarea dăunătorilor și de eliminarea cuiburilor.

Bineînțeles că puteți cumpăra dispozitivul și pentru alte scopuri, dar ar trebui să fiți pregătiți pentru că acesta costă peste 1.500 de lire sterline.

Compania oferă și un alt model care scuipă flăcări, un dir DJI S1000, care costă, de asemenea, între 1.500$ și 3.000$. E scump, dar,compania speră, că aceste sume ar împiedica orice impuls pe care oamenii ar putea să-l aibă atunci cănd vor vrea să cumpere drona din simplu fapt că iubesc ideea de a arunca niște flăcări pe cer.

Cred că este mai bine să lăsăm acest produs profesioniștilor și este indicat să nu încercați să vă construiți propria dronă de flamethrowing acasă.