Căutare Live

Facebook a angajat o firma de PR pentru a ataca Google

Facebook a angajat o firma de relatii publice de top care sa transmita prin mass media din Statele Unite informatii negative despre Google, principalul sau competitor, informeaza The Guardian.Intentia Facebook a fost dezvaluita in momentul in care mai multe discutii pe e-mail au fost facute publice. Reprezentantii Facebook au confirmat ulterior ca i-au angajat pe cei de la Burson-Marsteller.

Suspiciunile privind comanda Facebook au aparut in momentul in care mai multi jurnalisti si-au oferit serviciile mai multor agentii de presa din Statele Unite pentru a scrie articole anti-Google, in numele angajatorului lor, Burson-Marsteller.

Paul Cordasco, purtatorul de cuvant al companiei de relatii publice, a explicat ca angajamentul pe care il presupunea contractul cu Facebook venea impotriva politicii si modului de operare al Burson-Marsteller, iar intelegerea nu ar fi trebuit acceptata de la bun inceput. Colaborarea cu Facebook a fost incheiata, a continuat acesta.

Miza campaniei pe care Facebook a dorit sa o realizeze prin Burson-Marsteller era defaimarea Google Social Circle, o retea de socializare bazata pe Gmail. Atat Facebook, cat si Google, au refuzat sa comenteze incidentul.

Citeste si antena3.ro!
foto: thenextweb.com

Peste 50 de canale HD in 2015 in Romania... VIDEO! Roboti de birou inteligenti de la Google si Hasbro...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri