Veste bună, "Like și Share"! Aplicația Facebook va fi disponibilă pentru toată lumea chiar și fără acces la internet!

A picat Facebook-ul din cauza conexiunii la internet? Nicio problemă! Te vei putea bucura de postări ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat!

A picat Facebook-ul din cauza conexiunii la internet? Nicio problemă! Te vei putea bucura de postări ca și când nimic nu s-a întâmplat!

Aplicația de pe mobil va permite utilizatorilor să lase comentarii la toate postările care le fac cu ochiul, fără nevoia unei conexiuni permanente la internet!

News Feed-ul, disponibil oricând! Totul datorită sincronizării automate cu rețeaua de socializare, de îndată ce este disponibil accesul la internet.

Nu este magie! ˝Spre exemplu, dacă vezi o postare despre logodna unui prieten când nu eşti conectat la internet, vei putea compune un mesaj de felicitare, acesta apărând la postarea lui când vei fi online„ explică oficialii reţelei de socializare.

News Feed

Suportul pentru comentarii online vine în completarea unui set de funcții deja disponibile! Poți da "Like și Share" la postările de pe Facebook în modul offline!

Intrând la capitolul optimizări, noua versiune a aplicaţiei Facebook prioritizează la afişare mai întâi conţinutul necitit, apărut în timp ce dispozitivul nu avea disponibilă o conexiune la internet, urmat de postările recente. În acest mod este evitată aşteptarea pentru încărcarea postărilor în News Feed la fiecare deschidere a aplicaţiei, conţinutul mai vechi ţinând loc postărilor recente, până când acestea sunt sincronizate de pe server.

Administratorii Facebook precizează că actualizarea pregătită va fi aplicată gradual, fără a preciza însă care sunt platformele vizate sau intervalul de timp, scrie got4it.ro.

Ultimele știri