Facebook lucrează intens la o alternativă pentru Snapchat

Deşi prima lor tentativă a fost un eşec de proporţii, cei de la Facebook vor neapărat să lanseze o alternativă decentă la Snapchat.

Deşi prima lor tentativă a fost un eşec de proporţii, cei de la Facebook vor neapărat să lanseze o alternativă decentă la Snapchat.

Snapchat a făcut furori printre amatorii de mesaje care se evaporă la câteva secunde după ce au fost recepţionate. Cu toate acestea, respectiva aplicaţie se pare că nu este de vânzare.

După ce în 2012 Facebook a încercat să achiziţioneze Snapchat pentru 3 miliarde de dolari şi, s-a zvonit că Google ar fi pulsat respectiva sumă până la 4 miliarde fără succes, au început să apară mai multe alternative la respectivul serviciu. Poke a fost una dintre ele şi a venit chiar din laboratoarele de dezvoltare ale companiei lui Mark Zucherberg. Aceea a fost însă un eşec de proporţii la capitolul adopţie, motiv pentru care, aplicaţia, care se pare că ar fi fost creată în doar 12 ore, a fost ştearsă săptămâna trecută din toate magazine virtuale.

Deoarece se pare că mai există în continuare un interes semnificativ pentru astfel de programe pentru mesagerie instant, Zucherberg nu se dă bătut. Mai multe surse, printre care şi Financial Times, au confirmat că gigantul în socializare lucrează intens la un alt fel de Snapchat care, cel puţin în stadiu de dezvoltare, poartă numele de Slingshot.

Citeste AICI continuarea articolului!

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri