Căutare Live

Facebook lucrează intens la o alternativă pentru Snapchat

Deşi prima lor tentativă a fost un eşec de proporţii, cei de la Facebook vor neapărat să lanseze o alternativă decentă la Snapchat.

Deşi prima lor tentativă a fost un eşec de proporţii, cei de la Facebook vor neapărat să lanseze o alternativă decentă la Snapchat.

Snapchat a făcut furori printre amatorii de mesaje care se evaporă la câteva secunde după ce au fost recepţionate. Cu toate acestea, respectiva aplicaţie se pare că nu este de vânzare.

După ce în 2012 Facebook a încercat să achiziţioneze Snapchat pentru 3 miliarde de dolari şi, s-a zvonit că Google ar fi pulsat respectiva sumă până la 4 miliarde fără succes, au început să apară mai multe alternative la respectivul serviciu. Poke a fost una dintre ele şi a venit chiar din laboratoarele de dezvoltare ale companiei lui Mark Zucherberg. Aceea a fost însă un eşec de proporţii la capitolul adopţie, motiv pentru care, aplicaţia, care se pare că ar fi fost creată în doar 12 ore, a fost ştearsă săptămâna trecută din toate magazine virtuale.

Deoarece se pare că mai există în continuare un interes semnificativ pentru astfel de programe pentru mesagerie instant, Zucherberg nu se dă bătut. Mai multe surse, printre care şi Financial Times, au confirmat că gigantul în socializare lucrează intens la un alt fel de Snapchat care, cel puţin în stadiu de dezvoltare, poartă numele de Slingshot.

Citeste AICI continuarea articolului!

Apple şi Google au încheiat războiul... Leap Motion te ajută să dezamorsezi bombe...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri