Căutare Live

Facebook va crea un antivirus in colaborare cu Microsoft

Facebook vrea sa creeze un antivirus prin care sa ii protejeze de spam-uri si continut malware pe cei 900 de milioane de utilizatori, relateaza CBS News.

Compania a anuntat ca in realizarea acestui antivirus va colabora cu cinci firme printre care si Microsoft. Facebook vrea sa extinda lista neagra cu link-urile nepotrivite care sunt postate pe site si sa imbunatateasca semnificativ sistemul de securitate pe care il ofera utilizatorilor.

Companiile cu care colaboreaza reteaua sociala vor crea un software antivirus special care va fi oferit gratuit timp de sase luni celor care au cont pe Facebook.

Mai putin de 4% din continutul impartasit prin intermediul retelei de socializare este de tip spam, dar exista probleme de acest gen in ceea ce priveste serviciul gratuit de e-mail pe care il detine Facebook.

Foto: Facebook

Un urias obiectiv Nikon, de 4.5 kilograme, este scos la vanzare... Robotii pot fi controlati cu puterea gandului, de la o distanta de 100 km...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri