FOTO! Inedit: caruciorul de cumparaturi la care vezi meciurile de fotbal!

Daca nimic nu e mai important pentru tine decat un meci de fotbal, nici macar hrana ta sau a familiei, de acum nu mai trebuie sa te gandesti ca ai putea muri de foame in fata televizorului pentru ca nu vrei sa mergi la cumparaturi.

Sunt foarte putine lucruri in privinta carora suporterii tuturor echipelor de fotbal cad de acord: ca Barcelona si Real au omorat Primera Division, ca Gigi Becali ar ajuta mult mai mult Steaua daca ar evita sa vorbeasca dupa meciuri si ca e neplacut ca prietena ta sa te ia la cumparaturi chiar in timp ce favoritii tai disputa un meci decisiv.

Daca primele doua probleme sunt mai greu de rezolvat, la cea de-a treia au oferit solutia britanicii de la Sainsbury's, cei care au creat caruciorul la care poti vedea meciuri.

Practic, la instrumentul de carat alimente a fost atasat un iPad ce functioneaza pe baza energiei solare. Tot ce trebuie sa faci e sa downloadezi aplicatia Sky Go si sa iti alegi o echipa favorita din campionatul britanic (cel putin pana cand GSP TV va putea fi receptionat astfel).

Nu trebuie sa te temi ca daca te vei concentra prea mult la meci vei accidenta ceilalti clienti, pentru ca dispozitivul te anunta cand esti pe cale sa lovesti un pensionar caruia nu-i pasa ca Aguero a reusit o noua dubla.

Nu rata galeria foto preluata de pe engadget.com!

Ultimele știri