Căutare Live

FOTO! Vezi colectia de toamna HTC: Desire HD si Desire Z!

HTC Corporation a lansat miercuri noile smartphone-uri HTC Desire HDTM si HTC Desire ZTM, terminale cu noua interfata Sense si dezvoltate pe platforma Android.

HTC Desire HD reda continut multimedia pe un ecran LCD de 4,3 inch, prin Dolby Mobile si SRS virtual sound si este primul telefon care include noul procesor de 1 GHz Qualcomm 8255 Snapdragon. HTC Desire HD permite inregistrarea video in format HD de 720p si include o camera de 8 megapixeli cu dual-flash.

2010/09/15//109529-image6hd.jpg

Inspirat de constructia dintr-o singura bucata a lui HTC Legend, HTC Desire HD este sculptat dintr-o bucata solida de aluminiu. HTC Desire HD include, de asemenea, noul HTC Fast Boot, care permite utilizatorilor sa initieze rapid un apel sau sa-si verifice e-mailurile prin scurtarea timpului necesar pentru completarea secventei de pornire.

HTC Desire Z se adreseaza persoanelor care calatoresc des si care vor sa pastreze legatura cu prietenii pe Facebook sau Twitter sau cu colegii si clientii. HTC Desire Z include un sistem unic de deschidere denumit "pop hinge", prin care se dezvaluie tastatura QWERTY. Tastatura HTC Desire Z include, de asemenea, mai multe scurtaturi si doua taste personalizate pentru accesul instantaneu la functiile folosite des, fara a fi necesara parcurgerea meniului.

2010/09/15//109534-image6.jpg

HTC Desire Z ofera inregistrare video la calitate HD 720p si o camera de 5-megapixeli, cu blitz automat. Este primul telefon care utilizeaza noul procesor Qualcomm 7230 de 800MHz cu performante imbunatatite si autonomie extinsa a bateriei. HTC Desire Z include, de asemenea, HTC Fast Boot.

Noile telefoane HTC Desire HD si HTC Desire Z vor fi disponibile in Europa si Asia incepand cu octombrie 2010, iar HTC Desire Z va fi disponibil in America de Nord spre starsitul acestui an. Pe piata locala, HTC Desire HD si HTC Desire Z vor fi disponibile in a doua jumatate a lunii octombrie.

Sursa foto: metro.co.uk, htc.com

Afla cum poti sa-ti gasesti telefonul daca iti este furat!... Desire HD si Desire Z, doua noi smartphone-uri HTC...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri