FZ48, noul superzoom de la Panasonic cu tehnologie 3D

Panasonic anunta un nou superzoom in seria FZ, disponibil si pe piata din Romania, din luna septembrie, la un pret de 400 de euro.


Formatul AVCHD permite inregistrarea unui volum de informatii HD aproape dublu decat Motion JPEG si este compatibil cu echipamente precum televizoarele HD sau playerele Blu-ray.
Un buton dedicat, plasat in partea de sus a camerei, permite utilizatorului sa porneasca rapid inregistrarea video in timp ce fotografiaza, fara alte configurari. Zoom-ul optic de 24x este disponibil si pe modul video si dispune de un mecanism care reduce zgomotul generat de zoom sau auto focus. Modul iA este, de asemenea, disponibil si pe video.

Utilizatorii au totodata posibilitatea de a face fotografii in timp ce filmeaza, la o rezolutie de 3,5MP. Cu functia Video Divide, un film poate fi impartit in doua sectiuni pentru a fi scurtat sau pentru a se sterge partea ce nu e relevanta, direct de pe camera.

Noul mod 3D Photo produce imagini 3D in camera (2MP, la 16:9). La o serie de 20 de inregistrari consecutive camera selecteaza automat o imagine pentru ochiul drept si una pentru ochiul stang pentru a sintetiza o imagine compusa 3D.

Citeste si jurnalul.ro!

Ultimele știri