GALERIE FOTO! Cum aratau cele mai cunoscute site-uri la inceput

In prezent, motorul de cautare Google atinge perfectiunea, cel putin la design. Yahoo, la fel, desi pare neschimbat de ani. Youtube? De-a dreptul stralucitor. Insa cum au aratat aceste site-uri la inceput? Ei bine, nu prea... bine. Dar asa erau vremurile.

Lansat in 1996, Google a devenit in scurt timp un fenomen global. Insa arata, la vremea aceea, de parca fusese desenat de un copil, ale carui creioane nu erau tocmai de calitate. Yahoo, in schimb, parea... ciudat. Atat de ciudat, incat astazi, daca ai da peste un asemenea "specimen", ai pleca numaidecat.

Youtube, vedeta Youtube... La inceput, ca orice vedeta care se respecta, parea rebel... Numai sigla era de el! Insa macar avea o identitate, spre deosebire de Wikipedia, care, in 2001, parea conceput de un webdesigner cu experienta de secretara. Bine macar ca functiona!

"Register today for a free CD-ROM"

Apple... Daca intri azi pe site-ul Apple, ramai de-a dreptul uimit. Cu un design minimalist, ai impresia ca e desenat de extrateresti. Prin 1996, insa, arata ca site-ul unei primarii din provincie. Dar era darnic. Daca te inregistrai, primeai un CD-ROM...

Dar stirile, stirile ce site-uri aveau? New York Times, de exemplu, parea facut pentru persoane cu dioptrii. La fel ca si The Telegraph! Nici Blogger nu era prea dragut...

foto: telegraph.co.uk


Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri