Gata, a apărut! Mult așteptatul Nokia 3310 a fost lansat. Cum arată tăticul mobilelor cu facelift!

Sute de mii de români și zeci de milioane de oameni de pe întreaga planetă au fost posesorii unui astfel de telefon mobil, iar după decizia finlandezilor de la Nokia de a nu-l mai produce, nimeni nu s-a gândit că va exista o zi în care marea reîntâlnire se va produce

Sute de mii de români și zeci de milioane de oameni de pe întreaga planetă au fost posesorii unui astfel de telefon mobil, iar după decizia finlandezilor de la Nokia de a nu-l mai produce, nimeni nu s-a gândit că va exista o zi în care marea reîntâlnire se va produce.

Culmea, relansarea nu înseamnă o adaptare a telefonului la cerințele actuale ale publicului de pe întreaga planetă. Nokia 3310 a fost carcaterizat de specialiști drept un mobil special, care ține cont inclusiv de nostalgiile viitorilor cumpărători.

Are conectivitate 2.5G şi un sistem de operare S30+, care permite navigarea pe internet, şi o cameră de doi megapixeli.

Oricum, avantajul telefonului este durata bateriei. Conform HMD, ecranul colorat are un standby de peste o lună şi convorbiri de peste 22 de ore. De asemenea, vine cu o versiune modernă a clasicului joc Snake, care este preinstalat. Preţul de lansare este de 49 euro sau 51 de dolari.

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri