Căutare Live

Generația Facebook și realitatea ei: Imagini care te vor face să regândești viața online

Această generație este una crescută pe internet și între foarte multe gadgeturi.

Această generație este una crescută pe internet și între foarte multe gadgeturi. De la aplicații de mesagerie la pornografie online, toate au fost experimentate mai mult sau mai puțin. Iată cum se vede însă această generație și apucăturile ei, în imagini simple reduse la ceea ce e esențial.

Ajit Johnson din Marea Britanie, doctorand la Universitatea din Edinburgh, a realizat o colecție de imagini în care încearcă să reproducă cele mai mari probleme pe care le au tinerii „generației Facebook“. De la modul în care ei percep fericire până la modul în care interacționează cu familia sau cu prietenii.

Citeste AICI continuarea articolului!

Încă un motiv să nu mai plătești abonamente mari: WhatsApp le permite tuturor să sune... Milioane de ROMÂNI pot vorbi GRATIS la TELEFON! Modificările au fost făcute! Şi TU poţi suna fără să plăteşti...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri