Căutare Live

Google nu e responsabil de sugestiile pe care le face

Am scris cateva stiri in trecut in care descriam cum Google pierde procese pentru sugestiile pe care le face la cautare, in SUA se pare ca Google castiga aceste procese.

ele mai multe procese legate de au venit de la persoane frustrate, din cauza ca gigantul facea sugestii ofensive pe baza propriilor nume. Desi prima tentatie este sa dai in judecata compania din spatele motorului de cautare, ar fi mai bine sa te gandesti de doua ori inainte de a face acest pas, nu de alta, dar Google se pare ca nu are nici o vina.

O curte de apel din Chicago a stabilit ieri ca Google nu este reponsabil pentru legaturile pe care le face in sugestiile dintre Beverly Stayart, locuitoare a orasului Wisconsin, si Levitra, un medicament pentru disfunctii erectile. Cei de la Reuters raporteaza ca judecatoarea Ann Claire Williams a clasificat cautarea in cauza ca fiind o exceptie de la o lege din statul Chicago. In principiu s-a calculat procentul in care se face respectiva sugestie si s-a ajuns la concluzia ca respectiva asociere nu afecteaza imaginea persoanei respective, definita prin perspectiva Google. In plus, asocierea dintre Beverly Stayart, o avocata pentru drepturile animalelor, scriitoare si cercetatoare in domeniul genealogiei, si respectivul medicament a fost influentata si de un proces cu Yahoo, pe care persoana in cauza l-a pierdut in urma cu ceva timp. Nu in ultimul rand, avocatii lui Stayart nu au putut demonstra, sub nici o forma, in ce mod Google profita financiar din asocierea respectiva.

Citeste AICI continuarea articolului!

Surface Pro a intrat la clonare... Oricine poate trece peste codul de blocare la Galaxy S III...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri