Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Gridcase Reactor, o carcasa de iPhone 5 cu dinam incorporat

Multi dintre noi eram vrajiti de magia dinamului de la bicicleta care facea lumina prin pedalare, Gridcase Reactor iti incarca iPhone-ul pe acelasi principiu.

Gadgetul din imagine este o carcasa de iPhone 5 cu acumulator integrat. , nici unul nu este insa similar cu Gridcase Reactor.

Cu un nume pompos, aceasta carcasa relativ subtire vine cu doua baterii integrate, una de 400 mAh si inca una de 500 mAh. Magia intregii ecuatii sta in cel de al doilea acumulator si intr-un mini generator electric. Acesta din urma nu se incarca decat pe principiul dinamului, prin intermediul utilizatorului care invarte manivela. Pornind de la ideea ca manivela este atat detasabila cat si pliabila, pentru a fi ascunsa in carcasa, nu este deloc exclus ca acesta sa fie un gadget de care sa aveti nevoie.

Din pacate, produsul efectiv are nevoie de finantare prin intermediul website-ului Crowd Supply. In aceasta etapa spera sa adune cate 99 dolari pentru un produs care, daca totul merge bine, va fi comercializat cu 149 dolari incepand cu luna octombrie.

Citeste AICI continuarea articolului!

Recomandari