Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:00Chefi la cutite

“Halo”, cel mai popular joc video

"Halo" s-a situat pe primul loc intr-un top al primelor 50 de jocuri ale tuturor timpurilor, compilat de Guiness World Records Gamer's Edition.

Realizat pe baza voturilor exprimate de internauti pe site-ul Guinness World Records Gamer's Edition, in clasamentul celor mai populare jocuri video se mai afla "Legend of Zelda", "Call of Duty", "Guitar Hero", "Super Mario Brothers" sau "World of Warcraft".

Potrivit PR Newswire.com, Gamer's Edition 2010 include interviuri cu personaje cheie ale industriei internationale de jocuri video, precum si informatii referitoare la jocuri clasice de tip "arcade", dar si la noile evolutii tehnologice de natura sa schimbe viitorul jocurilor video.

Volumul include peste 600 de recorduri internationale in domeniul jocurilor video. Astfel, jocul cu cele mai mari vanzari din toate timpurile a fost seria "Super Mario Bros" (peste 201 milioane de copii vandute), in timp ce jocul de tip "arcade" cu cele mai mari incasari din toate timpurile este "NBA Jam" (peste un miliard de dolari in primul an de la lansare).

Citeste si Jurnalul National

Sursa foto: blog.syberplanet.net